У Ковелі голови громад Старовижівщини долучилися до обговорення питань щодо оборони краю

15 Березня 2023, 14:17
Нарада 860
Нарада

У Ковелі відбулася робоча нарада з головами територіальних громад.

Начальниця Ковельської районної військової адміністрації Ольга Черен 13 березня 2023 року провела нараду з підготовки до оборони населених пунктів району. До заходу  долучилися начальник відділу з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами райдержадміністрації Сергій Хомич, військові та голови територіальних громад прикордонної зони Ковельського району. Про це написали на сторінці Ковельської районної державної адміністрації у фейсбуці.

Читайте також: У Ковельській адміністрації радилися щодо укріплення блокпостів. 

 «Згуртувавшись перед викликом ворога, разом нам вдається зберігати стабільну контрольовану ситуацію. Захист рідного краю ‒ це наш спільний обов’язок. На сьогодні перед нами поставили багато завдань і в першу чергу ‒ це підготовка населених пунктів до оборони», − зазначила Ольга Черен.

 Посадовиця детально проаналізувала проведені заходи, а також окреслила ряд важливих завдань, поставлених перед громадами району.

Підсумовуючи нараду, Ольга Черен закликала голів громад додатково вжити необхідних заходів, застережень щодо перебування населення у прикордонних зонах.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024