У Старій Вижівці за рік видали 55 тонн гуманітарної допомоги

28 Лютого 2023, 11:14
Гуманітарна допомога 518
Гуманітарна допомога

Пункт гуманітарної допомоги у Старій Вижівці створили 25 лютого 2022 року.

За цей період видали близько 55 тонн гуманітарної допомоги. Про це написали на сайті Старовижівської громади.

Зібрану місцевими жителями та отриману від іноземних донатів гуманітарну допомогу спрямовували на підтримку внутрішньо переміщених осіб, які прибули до Старовижівської громади, допомогу жителям міст і сіл після деокупації, а також воїнам ЗСУ на передових позиціях та в зонах ведення активних бойових дій.

Перші місяці пункт працював цілодобово, без вихідних. До його роботи залучали працівників Старовижівської селищної ради, Старовижівського центру дитячої та юнацької творчості, Старовижівського інклюзивно-ресурсного центру, Старовижівського краєзнавчого музею.

Читайте також: У Старій Вижівці відбувся благодійний майстер-клас. 

Продукти харчування, сільськогосподарську продукцію, консервацію, ковдри, матраци, подушки, теплий одяг та інші речі жителі громади, в тому числі зі старостинських округів, підприємці, волонтери щоденно приносили особисто або доставляли власним транспортом.

Гуманітарна допомога також надходила від благодійних організацій, в тому числі від закордонних. Великі обсяги продуктів харчування, засобів гігієни, дитячого харчування, теплих речей, ліків безпосередньо з-за кордону привозили волонтери Старовижівської громади. 

«Щирі слова подяки адресуємо місцевим жителям, волонтерам, які спільно допомагають всім тим, хто потребує підтримки, бо допомагаючи один одному, ми наближаємо нашу спільну перемогу», − зазначили в повідомленні.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром