Для педагогів Глухівського ліцею провели спортивний майстер-клас

25 Лютого 2023, 14:45
Для педагогів Глухівського ліцею провели спортивний майстер-клас 928
Для педагогів Глухівського ліцею провели спортивний майстер-клас

У ліцеї села Глухи вчитель фізичної культури Сергій Король презентував майстер-клас «Зміцнення здоров’я засобами і методами фізичної культури».    

Свято спорту, яке організували 23 лютого у рамках методичних заходів, котрі тривають упродовж двох тижнів у ліцеї села Глухи, не залишило байдужими педагогів, які активно долучилися до заняття. Про це написала Галина Грицюк на сторінці навчального закладу у фейсбуці.

Учитель зумів активізувати присутніх, поєднавши ігри та вправи з поясненням важливості тих чи інших навантажень для покращення здоров’я. Розпочавши роботу з розминки, педагог запропонував цікаві, прості, але разом з тим надзвичайно важливі вправи для активізації організму.

Вчитель продемонстрував окремі профілактичні та лікувальні вправи для хребта, для зміцнення опорно-рухового апарату людини.

Читайте також: Глухівських ліцеїстів навчали надавати першу домедичну допомогу. 

«Рухова активність змінювалася логічними тренінгами. Зі збільшенням навантаження ускладнювалися завдання, плавно переходили у форму гри, змагань між командами, із чим педагоги впоралися швидко та навіть завзято», − ідеться в повідомленні.

 

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024