У Старій Вижівці засідав виконавчий комітет: які питання вирішили

17 Лютого 2023, 11:16
Засідання виконавчого комітету 528
Засідання виконавчого комітету

У Старовижівській селищній раді провели засідання виконавчого комітету.

Захід під головуванням селищного голови Василя Камінського відбувся 16 лютого 2023 року. Про це написали на сторінці Старовижівської селищної ради у фейсбуці.

 Учасники засідання заслухали інформацію про виконання бюджету Старовижівської територіальної громади за 2022 рік.

Про виконання програми економічного та соціального розвитку Старовижівської територіальної громади за підсумками 2022 року прозвітувала начальниця відділу економічного розвитку, комунального майна та господарського забезпечення селищної ради Ольга Любохинець.

Про проведену роботу у 2022 році звітували керівник Старовижівського виробничого управління житлово-комунального господарства Степан Поляк та начальниця «Центру надання адміністративних послуг селищної ради» Катерина Мазурова. Затвердили схему санітарного очищення селища Стара Вижівка та сіл Старовижівської селищної ради.

Продовжили термін дії рішення виконавчого комітету селищної ради щодо встановлених тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення.

Читайте також: Старовижівська громада одержала благодійну допомогу. 

Затвердили режим роботи закладів дошкільної освіти Старовижівської селищної ради в умовах воєнного стану в Україні.

Порушили клопотання щодо присвоєння почесного звання України «Мати-героїня» жительці села Галина Воля.

На виконання Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» прийняли рішення виконкому про присвоєння адрес об’єктам нерухомого майна.

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024