У Дубечненській громаді викрили порушників риболовлі

14 Лютого 2023, 14:16
Сітка / фото ілюстративне 601
Сітка / фото ілюстративне

З 7 по 13 лютого державні інспектори Волинського рибоохоронного патруля викрили 19 порушень природоохоронного законодавства. 

Рибпатруль викрив порушення за ч. 3 ст. 85 КУпАП: риболовля з перевищенням дозволених знарядь лову, знаходження поблизу водойми з сухою сіткою, риболовля на зимувальних ямах. Про це ідеться на сторінці Волинського рибоохоронного патруля у фейсбуці. 

Зокрема, порушників викрили на озері Луки поблизу села Дубечне. Громадяни порушували правила рибальства за ч. 3 ст. 85 КУпАП.

На водоймі, з’єднаною з озером Оріхівське, поблизу села Оріхове Самарівської громади Ковельського району. Місцевий житель знаходився поблизу водного об'єкта з сухою сіткою.

Волинський рибоохоронний патруль нагадує, що відповідно до нових Правил риболовля у зимовий період дозволяється за межами зимувальних ям зимовими вудками та жерлицями всіх видів з криги та, у разі відсутності льодового покриву, нахлистовими, донними, поплавковими вудками та спінінгами всіх видів з використанням штучної або природної принади, загальна кількість гачків на яких не повинна перевищувати сім  на одного рибалку.

Читайте також: У Дубечненській громаді спіймали рибних браконьєрів. 

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024