У Старій Вижівці навчалися директори шкіл

11 Лютого 2023, 11:40
Семінар 1049
Семінар

У Старій Вижівці провели навчальний семінар для керівників закладів загальної середньої освіти Старовижівської територіальної громади.

Учасники заходу, який організували 9 лютого 2023 року, говорили про стратегічне управління розвитком закладу освіти. Про це написали на сторінці Старовижівської селищної ради у фейсбуці.

З вітальним словом до присутніх звернулася Валентина Яриніч, начальниця гуманітарного відділу Старовижівської селищної ради, яка наголосила, що важливою частиною роботи директора як менеджера є формування стратегічного бачення розвитку школи.

Читайте також: У Старовижівській громаді заготовляють дрова для закладів освіти. 

У ході семінару Галина Демчук, методистка гуманітарного відділу, зробила короткий огляд нормативно-правових документів в контексті вимог до стратегічного планування розвитку закладу освіти, ознайомила присутніх з дієвими підходами до формування стратегії. Також наголосила, що реалізація стратегії відбувається через річні плани.

«Учасники семінару дійшли згоди, що стратегія розвитку − це важливий концептуальний документ школи, але він буде дієвим лише тоді, коли всі учасники освітнього процесу докладуть зусиль до його створення», − ідеться в повідомленні.

 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024