Мультимедійний проєкт старовижівського школяра переміг в обласному конкурсі

07 Лютого 2023, 14:36
Роман Коваль 726
Роман Коваль

Учень Старовижівського ліцею Роман Коваль переміг в конкурсі «Добрий день. Ми з Волині!», який проводила Волинська обласна Мала академія наук.

Про це написали на сторінці Старовижівського ліцею у фейсбуці.

У храмі Різдва Пресвятої Богородиці у селі Мизове Старовижівської громади 14 вересня 2022 року відбулось вінчання місцевої жительки Наталії та її обранця − військовослужбовця Євгена.

На урочистій події був присутній одинадцятикласник Старовижівського ліцею Роман Коваль, котрий зафіксував вінчання на фотознімках і змонтував зі світлин фільм, який опублікував в ютубі.

Роботу переглянули понад півтори тисячі глядачів, він став основою для інформаційних повідомлень багатьох волинських ЗМІ, одну із світлин використали для написання картини. Крім того, Роман подав його для участі в обласному конкурсі.

Як зазначив школяр, мета проєкту – дати надію глядачам, продемонструвати їм, що горе, руйнування, численні біди, які принесла на нашу землю війна, неодмінно минуть. А любов, добро, милосердя, родинні цінності, взаємодопомога українців обов’язково переможуть і житимуть вічно.

Журі обласного конкурсу «Добрий день. Ми з Волині!» високо оцінило проєкт старовижівчанина і визнало його найкращим на Волині у номінації «Короткий фільм».

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024