Старовижівська школярка – лауреатка обласного конкурсу

03 Лютого 2023, 10:57
Євгенія Улибіна 748
Євгенія Улибіна

Восьмикласниця Старовижівського ліцею Євгенія Улибіна стала лауреаткою обласного конкурсу «Добрий день. Ми з Волині!» у номінації «Соціальні рішення».

Для участі у конкурсі, який проводила Волинська обласна Мала академія наук, учениця разом зі своїм наставником – керівником гуртків ВОМАН Юрієм Ковалем – підготувала бізнес-план з вирощування малини. Про це написали на сторінці Старовижівського ліцею у фейсбуці. 

Розроблений проєкт спрямований на те, щоб допомогти громадянам, котрі прагнуть зайнятись вирощуванням цієї ягоди, успішно реалізувати свій намір, отримати кошти для своїх сімейних бюджетів і водночас покращити рівень зайнятості населення Старовижівщини та економіки громади загалом.

Варто зауважити, що бізнес-план написаний з врахуванням власного досвіду як учениці, так і її наукового керівника. Зокрема, тато Євгенії Улибін Петро понад десятиліття працював у садівництві в Польщі.

Кілька років тому вирішив уміння та сили присвятити господарюванню на своїй землі, і нині вирощує вже чималу площу малини у Борзовій.

Читайте також: Учениця Милецької гімназії здобула перемогу в обласному конкурсі. 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024