Учні зі Старовижівщини долучилися до обласної патріотичної гри

31 Січня 2023, 13:00
Учні зі Старовижівщини долучилися до обласної патріотичної гри 585
Учні зі Старовижівщини долучилися до обласної патріотичної гри

317 учасників із закладів загальної середньої, професійної, фахової передвищої та вищої освіти взяли участь в обласній онлайн-грі «Криївка».

Обласні ігри проводили з 27 до 30 січня. Про це написали на сторінці Волинського центру національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства у фейсбуці.

Попри відключення світла та відсутність зв'язку, охочих зіграти у «Криївку», було чимало. Організатори узгодили графіки відключення світла, розділи учасників на групи, обрали зручний час та зробили так, щоб зіграти міг кожен.

Захід зібрав учасників із Володимирської Берестечківської, Камінь-Каширської, Ківерцівської, Ковельської, Костопільської, Луцької, Нововолинської міських рад; Заболоттівської, Колківської, Любешівської, Маневицької, Мар'янівської, Старовижівської, Торчинської, Цуманської та Шацької селищних рад; Боратинської, Вишнівської, Княгининівської, Копачівської та Підгайцівської сільських рад.

«Криївка» − не просто розважальна гра, вона розвиває мислення, уважність, виховує патріотизм та навчає думати логічно, бути уважним до деталей.

Переможцями обласної гри стали:

  • перше місце посів Назар Степанюк;
  • друге місце розділили Валентин Гапонюк, Дарина Глюза та Артем Чех.
  • третє місце зайняли Ігор Семенюк, Денис Созонік, Ілля Дембіцький, Ілля Андрощук, Андрій Євпак та Ангеліна Півень.

Читайте також: Учні зі Старовижівської громади – переможці обласного конкурсу «Новорічна композиція». 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024