У Старій Вижівці визначили міс та містера Математики

14 Лютого 2018, 19:30
1806

У районній бібліотеці провели інтелектуальну гру.

Учні 7-А класу, члени клубу «Кругозір» взяли участь у математичному змаганні. Про це інформують 13 лютого на сайті бібліотеки.

Перший раунд гри називався «Збери літери». За 5 хвилин потрібно було зібрати якнайбільше слів із літер слова «Тригонометрія». Дівчата зібрали 29 слів, хлопці – 30. Другий раунд була гра «Вірю – не вірю». Кожна команда по черзі визначала чи правдиве зачитане твердження чи ні. Третій раунд «Хто я?».

На було екран спроектовано зображення предмета або людини, які мають відношення до математики. Гравець відгадував, що це за предмет чи персонаж, ставлячи учасникам своєї команди запитання, на які вони відповідали «так» або «ні». Команда хлопців відгадувала картинки із зображенням циркуля і піраміди, а команда дівчат відгадувала картинки із зображенням транспортира і Піфагора.

У четвертому раунді команди давали лаконічні відповіді «чоловік» або «жінка» на поставлені запитання. У конкурсі «Відгадай пісню» один із учасників, вдягнувши навушники, прослуховував пісню. Після цього показував своїй команді про що співається так, щоб друзі відгадали назву пісні.

А завершилася гра конкурсом «Показуха».

1



Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром