Педагогиня Поліської гімназії − фіналістка першого туру конкурсу «Учитель року − 2023»

22 Січня 2023, 11:14
Інна Стасюк 1210
Інна Стасюк

Провели відбірковий етап першого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023» у номінації «Фізична культура».

У змаганні з 16 по 19 січня 2023 року взяли участь найкращі педагоги області. Усі конкурсні випробування проводилися в дистанційному форматі. Про це написали на сторінці Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти у фейсбуці.

Конкурс дав змогу учасникам продемонструвати професійну компетентність, методичну майстерність, мобільність мислення, творчість і новаторство.

За результатами змагання фіналістами стали 12 педагогів закладів освіти Волинської області.

Серед них – Інна Стасюк – учителька Поліської гімназії Старовижівської селищної ради, яка вважає, що впровадження та використання сучасних інформаційних технологій веде до розвитку креативного мислення та інтенсифікації навчальної діяльності.

За результатами трьох конкурсних випробувань, а саме «Тестування», «Практична робота» та «Майстер-клас», вона продемонструвала високий рівень професійної компетентності та методичної грамотності, ерудиції, уміння реалізовувати наскрізні змістові лінії з предмета, застосовувати методи, форми, прийоми роботи, спрямовані на формування ключових і предметних компетентностей, вміння обирати та раціонально використовувати цифрові, мультимедійні технології, електронні освітні ресурси.

Читайте також: Старовижівчанку відзначили грамотою Міністерства освіти і науки України. 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром