У Старій Вижівці відбувся вебінар щодо надання грантів на навчання з ІТ

14 Січня 2023, 20:00
Учасники зустрічі 507
Учасники зустрічі

Представники територіальних громад Старовижівщини та безробітні взяли участь в інформаційному вебінарі щодо надання грантів на навчання з ІТ для жителів Волинської області.

Захід відбувся в Старовижівському відділі Ковельської філії ВОЦЗ у рамках співпраці Волинського обласного центру зайнятості з французькою гуманітарною організацією ACTED. Вебінар організували з метою реалізації проєкту SEED за фінансової підтримки GlobalAffairsCanada. Про це написали на сторінці Старовижівського відділу Ковельської філії ВОЦЗ у фейсбуці.

Cфера інформаційних технологій швидко розвивається та продовжує користуватися популярністю як серед молоді, так і серед тих, хто вирішив змінити професію, а попит на фахівців постійно зростає. Отож, отримавши грант на навчання з ІТ, можливо збільшити доступ до інноваційних та більш оплачуваних сфер діяльності, розширити можливості для працевлаштування.

Учасники зустрічі дізналися про умови надання грантів, терміни навчання, вимоги до кандидатів. Навчання проводиться в IT школах та включає вивчення мов програмування, тестування, комп'ютерної графіки, дизайну, які безпосередньо належать до програмування та розробки програмного продукту.

«Майбутнє України – безпосередньо за IТ-технологіями. І відповідно – за фахівцями, які працюють у цій сфері та розвивають ІТ-технології в нашій державі», − зазначили в повідомленні.

Читайте такожУ Старій Вижівці безробітним розповіли про ризики «тіньової» зайнятості. 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024