У старовижівському ліцеї готували борщі та пекли торти

09 Лютого 2018, 16:38
Юні кухарі 5166
Юні кухарі

У Старовижівському професійному ліцеї пройшов тиждень професійної майстерності.

Щороку у навчальному закладі проводять тиждень професійної майстерності з різних спеціальностей. Цьогоріч цикл заходів тривав із 5 по 9 лютого. 

Тиждень кухарів-кондитерів включав у себе випуск стін-газети та приготування різних смаколиків. Процес організували майстри виробного навчання.

Так учні 1-2 курсу, які опанують спеціальність кухаря влаштували виставку-продаж кулінарних виробів. А майбутні кондитери, які навчаються на 3 і 4 курсі демонстрували свою майстерність у випічці тортів.

Також у ліцеї провели кулінарний фестиваль «Його величність борщ», на якому гостей пригощали абсолютно безкоштовно. Різноманіття приготовлених борщів вражає: український із пампушками, полтавський з галушками, селянський, київський, львівський із сосисками, старовижівський зелений, волинський із грибами. Пригощали також печеною картоплею з салом та пампушками. 

У конкурсі «Найкращий кухар» перемогу здобув учень 2 курсу Ростислав Тишик.

Протягом тижня учні демонстрували знання кулінарного мистецтва, показали свою зацікавленість у вибраній ними професії. Такі заходи допомають формувати інтерес до вивчення спецпередметів і до кулінарії в цілому.

1
Учасники конкурсу на звання кращого кухаря
Учасники конкурсу на звання кращого кухаря

1
Творчий процес
Творчий процес

1
Так проходив конкурс «Найкращий кухар»
Так проходив конкурс «Найкращий кухар»

1
Учні старовижівського ліцею
Учні старовижівського ліцею

1
Виставка-продаж
Виставка-продаж

1


1
Виставка тортів
Виставка тортів

1

На фестивалі борщу
На фестивалі борщу

1
Гостей частували борщем із пампушками
Гостей частували борщем із пампушками

 

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024