У старовижівському ліцеї готували борщі та пекли торти
У Старовижівському професійному ліцеї пройшов тиждень професійної майстерності.
Щороку у навчальному закладі проводять тиждень професійної майстерності з різних спеціальностей. Цьогоріч цикл заходів тривав із 5 по 9 лютого.
Тиждень кухарів-кондитерів включав у себе випуск стін-газети та приготування різних смаколиків. Процес організували майстри виробного навчання.
Так учні 1-2 курсу, які опанують спеціальність кухаря влаштували виставку-продаж кулінарних виробів. А майбутні кондитери, які навчаються на 3 і 4 курсі демонстрували свою майстерність у випічці тортів.
Також у ліцеї провели кулінарний фестиваль «Його величність борщ», на якому гостей пригощали абсолютно безкоштовно. Різноманіття приготовлених борщів вражає: український із пампушками, полтавський з галушками, селянський, київський, львівський із сосисками, старовижівський зелений, волинський із грибами. Пригощали також печеною картоплею з салом та пампушками.
У конкурсі «Найкращий кухар» перемогу здобув учень 2 курсу Ростислав Тишик.
Протягом тижня учні демонстрували знання кулінарного мистецтва, показали свою зацікавленість у вибраній ними професії. Такі заходи допомають формувати інтерес до вивчення спецпередметів і до кулінарії в цілому.