Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter
Юні кухарі
Юні кухарі

У старовижівському ліцеї готували борщі та пекли торти

16:38 09.02.2018
565

У Старовижівському професійному ліцеї пройшов тиждень професійної майстерності.

Щороку у навчальному закладі проводять тиждень професійної майстерності з різних спеціальностей. Цьогоріч цикл заходів тривав із 5 по 9 лютого.

Тиждень кухарів-кондитерів включав у себе випуск стін-газети та приготування різних смаколиків. Процес організували майстри виробного навчання.

Так учні 1-2 курсу, які опанують спеціальність кухаря влаштували виставку-продаж кулінарних виробів. А майбутні кондитери, які навчаються на 3 і 4 курсі демонстрували свою майстерність у випічці тортів.

Також у ліцеї провели кулінарний фестиваль «Його величність борщ», на якому гостей пригощали абсолютно безкоштовно. Різноманіття приготовлених борщів вражає: український із пампушками, полтавський з галушками, селянський, київський, львівський із сосисками, старовижівський зелений, волинський із грибами. Пригощали також печеною картоплею з салом та пампушками.

У конкурсі «Найкращий кухар» перемогу здобув учень 2 курсу Ростислав Тишик.

Протягом тижня учні демонстрували знання кулінарного мистецтва, показали свою зацікавленість у вибраній ними професії. Такі заходи допомають формувати інтерес до вивчення спецпередметів і до кулінарії в цілому.












;
Коментарі
15 серпня
Сьогодні
Вчора
13.08.2018
12.08.2018
11.08.2018
10.08.2018
09.08.2018
08.08.2018
07.08.2018
06.08.2018
Підписатися на наші новини
*ви у будь-який момент зможете відписатися від наших новин