Старовижівчанку відзначили грамотою Міністерства освіти і науки України

23 Грудня 2022, 09:28
Тетяна Оксенчук 1570
Тетяна Оксенчук

На колегії управління освіти і науки Волинської ОДА грамотою Міністерства освіти і науки України відзначили керівницю гуртків Волинського центру національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства , заступницю директора Старовижівського центру дитячої та юнацької творчості Тетяну Оксенчук.

Про це повідомили на сторінці Волинського центру національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства у фейсбуці.

«Здібна педагогиня-новаторка, ініціативна та відповідальна, з високим творчим потенціалом. Багато років праці віддала позашкіллю», − ідеться в повідомленні.

За час роботи директоркою Старовижівської станції юних туристів з 2008 по 2019 роки їй вдалося сформувати колектив однодумців і вивести районну установу на всеукраїнський рівень.

Гуртківці закладу освіти неодноразово залучалися у збірні команди області зі спортивного орієнтування та спортивного туризму і гідно представляли Волинь на чемпіонатах та кубках України з велосипедного туризму.

Під її керівництвом на високому професійному рівні проводяться змагання з туризму, краєзнавства та спортивного орієнтування у Старовижівській громаді. Як фахівчиню її долучають до проведення та суддівства обласних і всеукраїнських змагань зі спортивного туризму.

Тетяна Оксенчук – здібна організаторка дитячого колективу. Її вихованці – неодноразові переможці та призери обласних, всеукраїнських змагань з спортивного туризму, спортивного орієнтування.

Зокрема, у 2017 році команда, яку вона очолювала, стала чемпіоном України з велосипедного туризму, у 2019 році спортсмени посіли друге місце. У 2022 році команда, яку тренувала Тетяна Оксенчук, на кубку України серед юнаків з велосипедного туризму посіла перше місце.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром