Пункти Незламності: де можна зарядити телефон, зігрітися та випити чаю у Старій Вижівці

26 Листопада 2022, 10:30
Пункт незламності 1334
Пункт незламності

У Старій Вижівці діють «пункти незламності», де в разі відсутності електроенергії можна підзарядити свої телефони, зігрітися гарячим чаєм.

Вони знаходяться в колишньому інфекційному відділенні Старовижівської багатопрофільної лікарні (селище Стара Вижівка, вул. Шевченка, 6) та в приміщенні пожежної частини (селище Стара Вижівка, вул. Соборності, 20). Про це написав голова Старовижівської громади Василь Камінський у фейсбуці.

Такі послуги з понеділка 28 листопада також можна буде отримати і в приміщенні Старовижівської селищної ради та Старовижівської публічної бібліотеки за адресою: селище Стара Вижівка, площа Миру, 3 та в Центрі надання адміністративних послуг (селище Стара Вижівка, вул. Собрності, 3-1, корпус 1).

Окрім того, повідомили, що всі школи громади забезпечені електрогенераторами, де в разі відсутності світла жителі сіл зможуть зарядити свої телефони.

«Просимо всіх громадян з розумінням поставитися до ситуації, що склалася, та подбати один про одного в цей складний час!», − ідеться в повідомленні.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром