Галиновільська гімназія взяла участь у благодійному освітньому проєкті

25 Листопада 2022, 09:51
Галиновільська гімназія взяла участь у благодійному освітньому проєкті 842
Галиновільська гімназія взяла участь у благодійному освітньому проєкті

Галиновільська гімназія у Старовижівській громаді долучилася до благодійного освітнього проєкту Flowers4school.

Головна місія проєкту, що спрямований на озеленення українських шкіл від асоціації квіткових виробників Нідерландів та України, − це познайомити дітей зі світом квітів за допомогою їхньої участі у висадці цибулин для своєї школи. Про це Район.Стара Вижівка розповіли у Галиновільській гімназії.

Нідерландські благодійники вірять, що висадка їхніх цибулин біля шкіл України допоможе позитивно вплинути на моральний стан дітей і покаже їм, що садівництво − це весела справа, яка розвиває в них любов до землі нашої Батьківщини.

Заявку на участь у проєкті зробила і Галиновільська гімназія. Нещодавно школа отримала бокс із цибулинами квітів (до 500 штук). Він містить велику колекцію тюльпанів, нарцисів, гіацинтів, крокусів.

Висадженням цибулин проєкт Flowers4School не завершиться. Його продовженням має стати конкурс «Найгарніший квітник України 2023».

Навесні у гімназії планують сфотографувати свої квіти та надіслати світлини та відео на сторінку конкурсу на сайті. Потім визначать п’ять шкіл-переможців з найкрасивішими квітниками, які стануть володарями призів. А одна школа здобуде офіційний титул – найгарніша клумба України – та отримає приз.

Водночас педагоги гімназії переконані, що не так важливо отримати перемогу у конкурсі, як те, що діти навесні побачать красу, яку виростили своїми руками.

Читайте також: Сереховичівський ліцей отримав цибулини квітів з Нідерландів.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024