Стара Вижівка: умовно засуджених попередили про наслідки домашнього насильства

24 Листопада 2022, 17:05
Стара Вижівка: умовно засуджених попередили про наслідки домашнього насильства 508
Стара Вижівка: умовно засуджених попередили про наслідки домашнього насильства

У Старій Вижівці провели інформаційний захід для осіб, які перебувають на обліку в Ковельському районному секторі №3 філії Державної установи «Центр пробації» у Волинській області.

Напередодні Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» працівники установи та фахівці Центру надання соціальних послуг Старовижівської селищної ради спілкувалися з умовно засудженими. Про це написали на сторінці Центру надання соціальних послуг Старовижівської селищної ради у фейсбуці.  

Метою заходу було привернення уваги осіб, засуджених до виконання покарань без позбавлення волі, до актуального питання, що стосується попередження насильства в сім'ї, жорсткого поводження з дітьми та жінками, формування нетерпимого ставлення до будь-якої форми насильства.

«Безумовно, подолання такого негативного явища, як насильство в родині, можливе лише за умови об'єднання зусиль державних органів та установ, громадських організацій, кожного громадянина», − ідеться в повідомленні.

Якщо ви постраждали від домашнього насильства, звертайтесь за телефонами: національна поліція України – 102, урядова гаряча лінія для постраждалих від домашнього насильства 15-47 (лінія працює цілодобово, дзвінки безкоштовні).

Читайте також: У Старій Вижівці умовно засудженим розповіли про безоплатну правову допомогу. 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром