Старовижівські школярі збирають кошти для військових

23 Листопада 2022, 10:44
Старовижівські школярі збирають кошти для військових 497
Старовижівські школярі збирають кошти для військових

Вихованці гуртка «Основи комп’ютерної графіки» комунальної установи Волинської обласної ради «Волинська обласна Мала академія наук», який функціонує у Старій Вижівці, розпочали акцію на підтримку наших захисників.

Акція стартувала 21 листопада, у День Гідності та Свободи. Про це написали на сторінці Волинської обласної Малої академії наук у фейсбуці. 

На часі в учнів – опанування програми Adobe Photoshop. Щоб поєднати теоретичні знання і практичні навики, вони вирішили виготовляти чашки з кольоровим принтом. За кошти від їхньої реалізації придбають необхідні товари, які через волонтерів або ж безпосередньо передадуть солдатам.

Загалом планують виготовити десяток чашок і зібрати близько тисячі гривень. Усі необхідні матеріали та обладнання для роботи надає керівник гуртка Юрій Коваль.

«Замовити чашку можна за будь-яким індивідуальним дизайном. Таким чином людина отримає і гарний сувенір, і водночас знатиме, що усі кошти за нього спрямовані для потреб армії. Натомість діти змістовно та корисно проведуть заняття і внесуть свою частку у перемогу України», − ідеться в повідомленні.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром