Графік вимкнення електроенергії на Старовижівщині 18 листопада

18 Листопада 2022, 10:24
Графік вимкнення електроенергії на Старовижівщині 18 листопада 387
Графік вимкнення електроенергії на Старовижівщині 18 листопада

Національна енергетична компанія «Укренерго» запровадила у Волинській області, зокрема й на Старовижівщині, погодинні відключення електроенергії на 18 листопада.

Введення в дію та скасування графіків здійснюється «Волиньобленерго» за розпорядженням «Укренерго», щоб запобігти порушенням режиму роботи енергосистеми України, повідомили енергетики.

«Волиньобленерго» для виконання розпорядження НЕК «Укренерго» повинне забезпечити фактичне відключення групи споживачів у відповідні години згідно з графіком. 

Час відключення та відновлення електропостачання може відрізнятись від заявленого на 10-20 хвилин. Таке відхилення пов’язане із технологічним процесом перемикання черг службами «Волиньобленерго».

«Коли у вашому будинку відключають світло, а в сусідньому в цей час постачання електроенергії не припиняється, це означає, що сусідній будинок чи навіть під’їзд приєднано до іншої лінії електропередач чи навіть підстанції, яка належить до іншої групи або черги у графіку відключення. Під знеструмлення не підпадають об’єкти критичної інфраструктури, тому будинок, який живиться від тієї ж лінії, що й лікарня, водоканал або котельня також не відключать», – пояснюють фахівці.

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром