У Старовижівській громаді перевіряли сім’ї, які опинилися у складних життєвих обставинах

15 Листопада 2022, 12:02
У Старовижівській громаді перевіряли сім’ї, які опинилися у складних життєвих обставинах 947
У Старовижівській громаді перевіряли сім’ї, які опинилися у складних життєвих обставинах

Члени мобільної бригади соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або за ознакою статі, що створена на базі комунального закладу «Центр надання соціальних послуг Старовижівської селищної ради», відвідали соціально вразливі сім’ї.

Про це написали на сторінці Центру надання соціальних послуг Старовижівської селищної ради у фейсбуці.

З членами родин посадовці провели інформаційну роботу щодо попередження насильства в сім’ї. Зокрема, розповіли про види насильства та покарання за його вчинення. 

Жителі громади отримали рекомендації щодо попередження проявів насильства, а також контакти мобільної бригади соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або за ознакою статі, яка діє на території Старовижівської громади.

Попередження та протидія насильству в родині, зокрема і гендерного, й надалі залишається одним із пріоритетних завдань фахівців із соціальної роботи комунального закладу «Центр надання соціальних послуг Старовижівської селищної ради».

Читайте також: Дубечне: соціальні працівники отримали планшет від міжнародної організації. 

Жителів Старовижівської громади просять бути небайдужими та повідомляти про відомі випадки домашнього насильства.  Можна звертатися на лінію 102 та до відділення соціальної роботи для сім’ї, дітей та молоді комунального закладу «Центр надання соціальних послуг Старовижівської селищної ради», що знаходиться за адресою: селище Стара Вижівка, площа Миру, 3, кабінет 112.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром