Любохини: атовцю подарували машину дров

31 Січня 2018, 11:32
Машина дров для бійця 4988
Машина дров для бійця

Старовижівчанин подарував машину дров родині бійця з Любохин.

За власні кошти чоловік подбав про машину дров для сім’ї Володимира Гізуна та завіз його своїм транспортом. Про це 30 січня інформує центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді на своїй сторінці у Facebook.

Житель Старої Вижівки Микола Романчук із засобів масової інформації дізнався про Володимира Гізуна, який два роки провів у полоні. Чоловік не зміг дишитися осторонь проблем родини воїна та подарував сім’ї машину дров. Тверде паливо (сім метрів кубічних березових та вільхових дров) доставили  29 січня за сприянням директора РЦСССДМ Петра Муравчука.

Матір звільненого з полону бійця Тетяна Наумук подякувала за підтримку та висловила бажання, аби її захисник якнайшвидше повернувся додому. Наразі Володимир Гізун має навідуватися у військову частину, адже ще не повністю демобілізований.  

«Відрадно, що існують такі небайдужі люди, як пан Микола, котрі переймаються турботами інших. Важливо не забувати тих воїнів, які пішли на фронт, щоб уберегти нашу країну та наші життя», – пишуть у дописі.

Петро Муравчук і Микола Романчук із мамою бійця
Петро Муравчук і Микола Романчук із мамою бійця

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024