Школярам Старовижівщини пропонують стати агентами змін

31 Січня 2018, 10:30
1683 Джерело: http://www.timeout.ru/msk/feature/19494

Учнів 8-10 класів з усієї України взяти участь у 4-й Школі громадянської і волонтерської участі та патріотичного виховання «Агенти змін» спільно з Малою Академією Наук.

Про це інформують на сайті Громадського простору.

Шукають активних дітей, які мають бажання засновувати та розвивати ініціативи, спрямовані на вдосконалення життя своєї громади школи, району, села чи міста у реаліях українського сьогодення. 

ЩО? Інтерактивні заняття, мотиваційні зустрічі з відомими людьми, унікальні екскурсії, арт-терапія та сесії з розвитку креативності, ранкова йога та нічне багаття, індивідуальна та групова робота, вихід із зони комфорту, нові друзі на все життя, і той досвід, який отримаєш тільки з нами!

ДЕ? Пуща-Водиця, International Scientific Creative MANLAB.CAMP

КОЛИ? Школа проходитиме у Києві в чотири етапи (по три дні у березні, травні, жовтні та листопаді). 1-й етап Школи для однієї з груп – з 19 по 22 березня, для іншої – з 22 по 25 березня. 

СКІЛЬКИ? Участь у школі безкоштовна. Всі учасники забезпечуються харчуванням, житлом, роздатковими матеріалами.

ХТО? Учні 8-10 класів з усієї України

ЯК? Умови участі
Для участі у школі необхідно до 14 лютого 2018 року (дедлайн – 23:59):
1) заповнити анкету за лінком
2) прочитати промову Уінстона Черчіля «Ми будемо боротися на пляжах» 
3) переглянути відео «Радість – це те, що дається з боєм»
4) надіслати есе на тему «Мій власний Еверест: за що я готовий/ готова боротися» (300-400 слів) на електронну адресу [email protected]

Есе має бути власним інтелектуальним продуктом учасника відбору. Будь-які цитування без зазначення автора будуть сприйняті як плагіат і такі роботи не розглядатимуться. Просимо кандидатів у темі листа та назві файлу з есе зазначити своє прізвище та ім’я (наприклад Іванов_Андрій_есе.doc). Зі всіх заявок будуть відібрані лише 50 учасників.

Про проект

Школа «Агенти змін» – це перший всеукраїнський проект, метою якого є виховання громадянської свідомості учнівської молоді шляхом неформального інтерактивного навчання, що втілюється з 2015 року. З 2016 року проект Школи “Агенти змін” був затверджений Міністерством освіти і науки України як один з напрямків позашкільної освіти в рамках Всеукраїнських наукових профільних шкіл Малої академії наук України.

Проект реалізується спільно з Молодіжною ініціативою «Серце в долоньках», Благодійною фундацією «Діти надії та любові» і Центром Політичних Студій та Аналітики «Ейдос».

Сторінка Школи «Агенти змін»https://www.facebook.com/AgentuZmin/

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024