Бюджет, декомунізація, земельні питання: відбулася сесія Старовижівської селищної ради

24 Вересня 2022, 10:41
Бюджет, декомунізація, земельні питання: відбулася сесія Старовижівської селищної ради 438
Бюджет, декомунізація, земельні питання: відбулася сесія Старовижівської селищної ради

Відбулося позачергове засідання двадцять другої сесії Старовижівської селищної ради восьмого скликання, на якому розглянули 62 питання.

Засідання провели 23 вересня. Про це повідомили на сторінці Старовижівської селищної ради у фейсбуці.

Розглянули депутатські запити та звернення.

До присутніх звернулися очільник ради Василь Камінський та директорка комунального некомерційного підприємства «Старовижівська багатопрофільна лікарня» Тетяна Свіржевська, які розповіли присутнім про функціонування лікарні в умовах впровадженя медичної реформи в державі.

Окрім того, депутати заслухали інформації головного спеціаліста відділу фінансів селищної ради Сергія Хлопука щодо виконання бюджету селищної територіальної громади за перше півріччя 2022 року та начальниці відділу економічного розвитку, комунального майна та господарського забезпечення селищної ради Ольги Любохинець про виконання «Програми соціально-економічного розвитку Старовижівської територіальної громади на 2021-2023 роки» за перше півріччя 2022 року. Вирішили ряд питань, що стосуються управління комунальною власністю селищної та забезпечення процесу декомунізації в громаді.

На засіданні самоврядного органу внесли зміни до структури апарату селищної ради та ряду комунальних закладів, затвердили в новій редакції перелік адміністративних послуг, які надають через Центр надання адміністративних послуг Старовижівської селищної ради та вирішили ряд інших важливих питань щодо забезпечення життєдіяльності громади.

Понад сорок питань стосувалося земельних відносин.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39