У Старій Вижівці роз’яснили, як отримати безповоротні гранти від держави

23 Вересня 2022, 13:30
Нарада зі старостами 711
Нарада зі старостами

Відбулась семінар-нарада зі старостами Старовижівської територіальної громади щодо того, як отримати безповоротні гранти від держави.

Захід провели 23 вересня у Старій Вижівці. Про це написали на сторінці Старовижівської селищної ради у фейсбуці.

З потенційними та відкритими грантами та програмами присутніх ознайомила директорка Старовижівської районної філії Волинського обласного центру зайнятості Тетяна Гаврилюк.

Як зазначила посадовиця, з метою створення нових робочих місць та підтримки бізнесу уряд створив програму грантів єРобота. Ця програма допомагає як у запуску нового бізнесу, так і в розвитку вже діючого.

Подати заяву на отримання мікрогрантів можна на порталі «Дія». Перевірку ділової репутації претендента на отримання коштів проводить АТ «Ощадбанк», а остаточне рішення про надання мікрогранта ухвалює Державний центр зайнятості після оцінки бізнес-плану.

Тетяна Гаврилюк звернула увагу присутніх на дотриманні обов’язкових умов, передбачених цією програмою, сумі гранту, яку можна отримати і на що витратити одержані кошти.

«Грантові програми − це потужний інструмент для підтримки малого й середнього бізнесу, а також стимул для створення робочих місць», − підсумував зустріч очільник громади Василь Камінський.

Нагадаємо, такі ж зустрічі з посадовцями відбулися в Сереховичах та Дубечному.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром