Молодь Смідинської громади може взяти участь в унікальному проєкті

20 Вересня 2022, 13:39
Молодь Смідинської громади може взяти участь в унікальному проєкті 316
Молодь Смідинської громади може взяти участь в унікальному проєкті

У Смідинській громаді розпочали реєстрацію молоді від 14 до 34 років, а також переселенців для участі в унікальному проєкті.

Про це написали на сторінці Центру культури, дозвілля, спорту та туризму села Смідин у фейсбуці.

Агенція регіонального розвитку Прибужжя оголосила реєстрацію учасників для відбору у проєкті «Нові ідеї для нових громад».

«Якщо ти ініціативний/на представник/ця молоді, проживаєш постійно або тимчасово в Смідинській громаді, яка бере участь в проєкті, пропонуємо тобі відчути себе лідером, який змінює суспільство на краще. Ти маєш шанс увійти до команди однодумців, отримати нові знання, інструменти та фінансову підтримку, аби реалізувати молодіжний проєкт у своїй громаді!», − ідеться в дописі.  

Це унікальна можливість:

  •  отримати нові знайомства під час триденних таборувань та вагомий досвід роботи в команді;
  • стати учасником унікальних заходів в рамках проєкту; поспілкуватися з лідерами думок та вислухати лекції, підготовані спеціально для учасників проєкту;
  • спільно в команді активних та ініціативних представників молоді створити щось корисне для громади і розповісти про це її мешканцям;
  • отримати досвід комунікації з представниками місцевого самоврядування та спільно створити дорожні карти для молоді.

«Ти станеш одним з тих, хто прокладе стежку і покаже, що можна зробити, якщо є ідея, команда та мотивація. Спробуй зробити щось дійсно круте, що потрібне мешканцям громади, у якій ти проживаєш. Тому не проґав такий шанс і заповнюй анкету, щоб взяти участь у відборі учасників проєкту. З громади відберуть усього 30 учасників», − зазначили в повідомленні.

Передбачено кошти на проїзд учасників та харчування в рамках активностей проєкту.

 «Важливо! Учасниками проєкту можуть стати представники молоді від 14 до 34 років, хлопці та дівчата, жінки та чоловіки з числа ВПО, які проживають в Смідинській громаді», − зазначили в повідомленні.

Читайте також: Старовижівська громада долучилася до проєкту, що спрямований на позитивні зміни. 

Для реєстрації потрібно заповнити анкету за посиланням: https://bit.ly/3L9ttnp

Про результати відбору команда проєкту повідомить кожного зареєстрованого учасника/цю листом на електронну пошту.

Проєкт «Нові ідеї для нових громад» реалізує Агенція регіонального розвитку Прибужжя у співпраці з програмою USAID @Мріємо та діємо.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024