У Сереховичах говорили про грантові програми для бізнесу

20 Вересня 2022, 11:42
У Сереховичах говорили про грантові програми для бізнесу 762
У Сереховичах говорили про грантові програми для бізнесу

Директорка Старовижівської районної філії Волинського обласного центру зайнятості Тетяна Гаврилюк провела робочу зустріч зі старостами та представниками Сереховичівської територіальної громади.

Захід організували в Центрі надання адміністративних послуг у селі Сереховичі 19 вересня. Ішлося щодо можливості отримання безповоротних грантів до 250 тисяч гривень в межах нової урядової програми «єРобота». Про це написали на сторінці районної філії у фейсбуці.

Під час зустрічі Тетяна Гаврилюк звернула увагу присутніх на дотриманні обов’язкових умов, передбачених цією програмою, сумі гранту, яку можна отримати і на що витратити одержані кошти.

Подати заяву на отримання мікрогрантів можна на порталі «Дія». Перевірку ділової репутації претендента на отримання коштів проводить АТ «Ощадбанк», а остаточне рішення про надання мікрогранта ухвалює Державний центр зайнятості після оцінки бізнес-плану.

«Грантові програми − це потужний інструмент для підтримки малого й середнього бізнесу, а також стимул для створення робочих місць», − зазначили в дописі.

Читайте також: У Дубечному розповіли, як отримати мінігрант на власний бізнес. 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024