Команда Старовижівської громади гідно виступила на обласному фестивалі фізичної культури і спорту

17 Вересня 2022, 13:56
Команда Старовижівської громади гідно виступила на обласному фестивалі фізичної культури і спорту 1402
Команда Старовижівської громади гідно виступила на обласному фестивалі фізичної культури і спорту

У селі Тростянець Луцького району відбувся обласний благодійний фестиваль фізичної культури і спорту серед міських і селищних територіальних громад.

Захід організували 16 вересня 2022 року. Про це написали на сторінці Старовижівської селищної ради у фейсбуці.

Фестиваль проводили з метою популяризації фізичної культури і спорту серед населення, пропаганди здорового способу життя, активізації фізкультурно-оздоровчої, реабілітаційної та спортивної роботи, збору коштів для підтримки Збройних сил України.

Змагалися з таких видів програми: парковий волейбол, риболовний спорт, шашки, дартс, гирьовий спорт, боча, «Мама, тато, я – спортивна сім’я», «Козацькі розваги» та перетягування линви.

Команду Старовижівської громади очолили селищний голова Василь Камінський та начальниця гуманітарного відділу селищної ради Валентина Яриніч.

Сім’я у складі Сергія Климука, Марії Климук та Дмитра Климука із Галиної Волі посіла перше місце у змаганнях «Мама, тато, я – спортивна сім’я».

У змаганнях з гирьового спорту призову другу сходинку зайняв Юрій Солодуха.

Цікавими і хвилючими були змагання з боча.  Старовижівчанин Сергій Вітенко посів почесне третє місце.

Читайте також: Туристи зі Старовижівщини перемогли на Всеукраїнських змаганнях. 

У видовищних поєдинках з перетягування линви старовижівські козаки у складі Андрія Систалюка, Петра Білінського, Владислава Перепелиці, Віктора Серафинюка, Миколи Філонюка, Володимира Туміка, Юрія Солодухи вибороли бронзові медалі.

Гарні результати показали Ірина Лазарук та Анатолій Лавринюк з шашок, Петро Чорний, Олександр Гурський, Валерій Базюк, Віталій Базюк, Ярослав Бащук з паркового волейболу, Артем Боярчук з риболовного спорту, Сергій Семенюк з дартсу, Микола Філонюк та Владислав Перепелиця зі змагань «Козацькі розваги».

«Висловлюємо щиру вдячність учасникам команди за участь в обласному фестивалі, вітаємо із досягненнями і бажаємо нових перемог!», − ідеться в дописі.

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024