У Старій Вижівці судили 17-річного юнака, який напідпитку керував мотоциклом

12 Вересня 2022, 13:18
У Старій Вижівці судили 17-річного юнака, який напідпитку керував мотоциклом 396
У Старій Вижівці судили 17-річного юнака, який напідпитку керував мотоциклом

Старовижівський районний суд розглянув справу про притягнення до адміністративної відповідальності учня третього курсу Старовижівського професійного ліцею, який їздив мотоциклом у стані алкогольного сп’яніння.

Про це Район.Стара Вижівка стало відомо з постанови суду від 7 вересня 2022 року.

17-річний юнак 7 серпня 2022 року о 21:07 керував мотоциклом марки «SpartaSD-150» по вул. Незалежності в селі Дубечне в стані алкогольного сп’яніння. 

У суді хлопець вину у вчиненні правопорушення визнав, розкаявся та просив суворо його не карати.

Батько порушника у судовому засіданні пояснив, що буде більше уваги приділяти вихованню сина та вживати заходів, щоб запобігати правопорушенням у майбутньому Чоловік просив не призначати йому стягнення у виді штрафу, оскільки у зв’язку з майновим станом сплатити кошти в такому розмірі буде неможливо.

Окрім того, що юнак повністю визнав провину, у суді взяли до уваги й інші матеріали. Зокрема, протокол про адміністративне правопорушення, акт огляду на стан алкогольного сп’яніння (результат − 0,61 проміле), відеозапис з нагрудної камери поліцейського.

Врахувавши характер вчиненого правопорушення, особу правопорушника, який є неповнолітнім, навчається, а також його майновий стан, у суді вирішили застосувати до юнака захід впливу у виді попередження.

Читайте такожЇздив п’яним на мотоблоці у Секуні − заплатить 17 тисяч гривень штрафу. 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024