У селі Журавлине перевіряли, як організували дистанційне навчання у школі

08 Вересня 2022, 12:55
У селі Журавлине перевіряли, як організували дистанційне навчання у школі 977
У селі Журавлине перевіряли, як організували дистанційне навчання у школі

У Журавлинській гімназії на Старовижівщині інспектували, як відбувається освітній процес.  

З початку нового навчального року на Ковельщині органи виконавчої влади та місцевого самоврядування постійно моніторять заклади освіти щодо створення та дотримання належних умов безпеки учасників освітнього процесу в умовах воєнного стану. Про це написали на сайті Ковельської райдержадміністрації.

Зокрема, перша заступниця голови Ковельської райдержадміністрації Галина Коляда спільно з головою Смідинської громади Оксаною Піцик побували в Журавлинській гімназії. 

Відповідно до рішень Волинської регіональної комісії з питань ТЕБ та НС від 11 серпня 2022 року та районної комісії з питань ТЕБ та НС від 15 серпня 2022 року навчання тут відбувається в онлайн-форматі, як і в усіх закладах освіти Смідинської, Любомльської, Шацької, Ратнівської, Заболоттівської,  Дубечненської, Велимченської, Рівненської, Старовижівської, Сереховичівської, Забродівської, Самарівської, Головненської територіальних громад, які розташовані в 50-тикілометровій зоні вздовж державного кордону з республікою білорусь.

Перевірки у закладах освіти Волині триватимуть і надалі, адже в умовах війни збереження життя і здоров’я дітей – понад усе.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром