Діти зі Старовижівщини можуть долучитися до патріотичного онлайн-проєкту

22 Серпня 2022, 11:18
Діти зі Старовижівщини можуть долучитися до патріотичного онлайн-проєкту 651
Діти зі Старовижівщини можуть долучитися до патріотичного онлайн-проєкту

Національна бібліотека України для дітей ініціює національно-патріотичний рух підтримки захисників «Що я скажу Солдату Перемоги».

Це онлайн-проєкт, який передбачає написання дітьми з усіх куточків України та з-за кордону невеличких авторських віршів, есе, листів, роздумів, звернених до захисників. Кінцева мета – видання за підтримки благодійників друкованої збірки дитячих робіт. Цей проєкт покликаний об’єднати дітей і дорослих – патріотів, які душею і серцем люблять Україну і все українське. Про це написали на сторінці книгозбірні села Дубечне у фейсбуці.

Пропонують записати свої роздуми або емоції, мрії та побажання, які ви відчуваєте у ці воєнні часи. Запишіть це українському воїну у формі листа чи листівки, есе або складіть вірш.

Можна також намалювати малюнок як додаток до свого листа, сфотографувати його і долучити до тексту.

Свої твори надсилайте на електронну пошту [email protected].

Можна самостійно завантажити на інтерактивну дошку «Що я скажу Солдату Перемоги» вірші, листи і малюнки дітей. Дитяча публікація стане доступною для всіх після погодження модератором.

Обов’язково вкажіть свої контактні дані: при самостійному завантаженні на інтерактивну дошку достатньо вказати прізвище та ім’я дитини, вік, місце проживання (місто, село або селище, область, район).

При листуванні до основних даних бажано додати також контактний телефон для зворотнього зв’язку.

Акція триватиме до завершення військової агресії.

Експерти з-поміж військових, письменників та бібліотекарів відберуть найкращі та змістовніші дитячі дописи, які увійдуть до друкованої збірки «Що я скажу Солдату Перемоги».

Читайте також: Буцинців запрошують взяти участь у фотоконкурсі. 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024