Кримне: благочинний отримав високу церковну нагороду

18 Січня 2018, 13:46
Митрополит вручає нагороду 3988
Митрополит вручає нагороду

Орденом преподобного Іова Почаївського за сумлінну багаторічну працю та заслуги перед Українською Православною Церквою нагородили благочинного Кримненської округи протоієрея Сергія Никонюка.

Високу відзнаку вручив митрополит Володимир-Волинський та Ковельський Володимир як підсумок 20-річній священицькій службі. А чудовою нагодою став 40-літній ювілей благочинного.

16 січня привітати шанованого ювіляра та помолитися за його здоров’я зібралася православна громада Кримного, священослужителі благочиння, духовні наставники, чимала родина та друзі. Святкове богослужіння очолив митрополит Володимир-Волинський та Ковельський Володимир у співслужінні благочинних маневицького, старовижівського та кримненського благочинь, численного духовенства.




«Ваша дорога всіяна прекрасними трудами і стараннями. І дай Бог Вам сил та наснаги наступні десятиліття провести в молитві та праці. Щоб Ви всім серцем відчували Бога, возносячи руки біля престолу Господнього », – побажав ювіляру Владика Володимир та від імені Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія вручив Орден преподобного Іова Почаївського ІІ ступеня.

Високою церковною нагородою була відзначена і дружина кримненського благочинного Марія Никонюк. За смиренну багаторічну працю, підтримку та опору в пастирському служінні чоловіка митрополит Володимир вручив матушці Орден Святої рівноапостольної княгині Ольги. Ця нагорода вважається однією з найвищих, якими православна церква відзначає жінок.

По завершенню богослужіння сім'я, друзі та прихожани привітали іменинника святковим міні-концертом.

2
Щирі вітання для отця Сергія
Щирі вітання для отця Сергія

Шановна родино протоієрея Сергія Никонюка, щиро радіємо разом з вами. Нехай Бог благословляє здоровям, добробутом, силами на нові звершення! Многії та благії літа!

З найкращими побажаннями кримненська православна громада.

Наталія ГУРСЬКА

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39