Старовижівські поліцейські отримали відеореєстратори

17 Січня 2018, 12:30
4948

На території Старовижівського районного відділення поліції відбулося вручення групі реагування патрульної поліції та слідчо-оперативній групі відеореєстраторів.  

Передача техніки відбулася у вівторок, 16 січня,  – інформує сектор із питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації.

На заході були присутні голова райдержадміністрації Анатолій Бринчук, голова районної ради Юрій Кудацький, директор центру соціальних служб Петро Муравчук, керівництво та працівники поліції.

Аби підвищити ефективність роботи поліції, в районі працює програма профілактики правопорушень і злочинів на 2016-2020 роки. У рамках цієї програми, придбали п’ять відеореєстраторів. Апарат розрахований на декілька години зйомки, фіксує відео за умов денного та нічного освітлення, записує відео та звук, має функції перегляду, фотофіксації та налічує 32 Гб пам’яті.

«Відеореєстратори дозволять виявити професійний рівень інспекторів під час їх роботи, і унеможливити провокації з боку правопорушників. Надіюсь, що можливість знімати на місці злочину буде утримувати людей від правопорушень різного характеру і дасть змогу допомогти правоохоронним органам у сфері забезпечення публічного порядку в районі»,  – наголосив голова РДА.

Голова районної ради Юрія Кудацький переконаний: нагрудні відеокамери дуже потрібні, адже дадуть змогу фіксувати правопорушення, як адміністративного так і кримінального характеру, з ними буде легше довести злочин у суді. 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024