У Сереховичівській громаді рятувальники нагадали правила безпеки під час жнив

22 Липня 2022, 09:16
У Ковельському районі рятувальники нагадали правила безпеки під час жнив 497
У Ковельському районі рятувальники нагадали правила безпеки під час жнив

У Ковельському районі рятувальники продовжують превентивні заходи для збереження врожаю від пожеж.

Працівники Ковельського районного управління 20 липня спільно з представником Головного управління ДСНС України у Волинській області продовжили інформаційні рейди у місцях збирання врожаю та місцевих сільськогосподарських підприємствах. Зокрема, відвідали такі підприємства у Дубівській та Сереховичівській територіальних громадах, де провели протипожежні інструктажі з працівниками та власниками господарств. Про це написали на сайті Ковельської районної ради. 

Рятувальники закликали аграріїв ретельно виконувати протипожежні вимоги, бути обережними при використанні відкритого вогню, а також не спалювати стерню та післяжнивні залишки на полях. Натомість рекомендували переорювати угіддя, що сприятиме збагаченню грунтів. 

Читайте також: Ціна на жнива: у Сереховичівській громаді визначили граничну вартість обмолоту. 

Працівники ДСНС оглянули зернозбиральну техніку, перевірили наявність вогнегасників, їх справність. Поспілкувалися з відповідальними особами, щодо дотримання протипожежного режиму сільськогосподарського товариства в цілому, про заборону куріння у невизначених місцях.

Під час профілактичних заходів учасники рейдової групи поширили серед громадян та аграріїв друковані матеріали з роз’ясненнями вимог безпеки під час збирання врожаю.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024