У Старій Вижівці відбувся благодійний футбольний матч

18 Липня 2022, 09:31
Футболісти 1045
Футболісти

Юні старовижівські футболісти провели футбольний матч і зібрали кошти для наших воїнів.

Захід організували 17 липня. Про це написав Юрій Коваль у фейсбуці.

Уже не вперше юні футболісти з власної ініціативи збираються на спортивному майданчику, щоб насолодитися улюбленою грою, поспілкуватися, підбадьорити один одного у цей непростий час.

Тепер вони вирішили не лише пограти у футбол, а й зібрати допомогу для наших солдат, які роблять усе можливе, щоб якомога швидше над усіма нами було мирне небо.

Після товариського матчу юнаки організували між собою збір коштів, до якого приєднались і їхні товариші, котрі були глядачами поєдинку.

«Було дуже зворушливо, коли ще по суті діти, котрі могли б придбати собі якісь солодощі, з глибоким усвідомленням того, що зараз для усіх нас найважливіше, стали учасниками імпровізованої благодійної акції», − написав Юрій Коваль.

Читайте також: Буцинські футболісти − переможці благодійного турніру на підтримку ЗСУ. 

За короткий час вони зібрали 1500 гривень, які вручили своєму товаришу Руслану. Тато Руслана, Віктор, з 5 березня служить у Збройних силах України і нині захищає нашу державу на Донеччині. Допомогу від старовижівчан хлопець перешле йому та його побратимам.

«Кожен з футболістів сьогодні мріє про той день, коли нарешті можна буде зіграти матч, присвячений перемозі України. Навіть на спортивному майданчику юні старовижівчани стараються наблизити цей час!», − ідеться в дописі.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром