У Старій Вижівці роботодавцям розповіли про переваги легальної праці

15 Липня 2022, 11:10
У Старій Вижівці роботодавцям розповіли про переваги легальної праці 877
У Старій Вижівці роботодавцям розповіли про переваги легальної праці

У Старій Вижівці провели бліц-навчання для роботодавців «Легальна зайнятість – гарантія соціальної захищеності».

Захід організували 14 липня в рамках інформаційної кампанії «Виходь на світло!». Про це написали на сторінці Старовижівської районної філії Волинського обласного центру зайнятості у фейсбуці.

Директорка районної філії Тетяна Гаврилюк зауважила, що сьогодні гостро постало питання легалізації трудових відносин. Адже оформлення трудових відносин потрібне, як працівникам, так і їхнім роботодавцям.

У заході взяла участь головна державна інспекторка відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятості та інших нормативно-правових актів управління Держпраці у Волинській області Уляна Коваль, яка ознайомила присутніх зі змінами в трудовому законодавстві в умовах воєнного стану.

Фахівці районної філії розповіли про можливості служби зайнятості щодо підбору персоналу, зміни у формі звітності № 3-ПН «Інформація про попит на робочу силу (вакансії)» та порядок її подання.

Крім того, проінформували про нову економічну стратегію уряду – ЄРОБОТА та гранти від держави на створення власної справи, розширення малого і середнього бізнесу.

Учасники заходу обговорили визначені законом обов’язки щодо забезпечення легальної зайнятості та наслідки їхнього невиконання. Роботодавці отримали обґрунтовані відповіді на свої запитання.

Читайте також: У Старовижівській громаді інформували про переваги офіційного працевлаштування. 

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром