Свій 27-й день народження міг би відзначити Герой України зі Старої Вижівки

12 Липня 2022, 11:41
Павло Усов 2701
Павло Усов

Свій 27-й день народження 12 липня мав би святкувати Герой України Павло Усов зі Старої Вижівки.

Про це пишуть на сторінці газети «Сільські новини» у фейсбуці.

Старший лейтенант Павло Усов був командиром механізованої роти. Загинув 11 березня під Києвом, попередньо разом з екіпажем знищивши кілька одиниць техніки окупантів та значну кількість живої сили ворога.

За особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі старовижівчанину Павлу Усову присвоїли звання Герой України з удостоєнням ордена «Золота Зірка» (посмертно).

«Віддав найдорожче − своє життя − за Україну, за кожного з нас. На жаль, коротким було його життя… Мов спалах зірки на небі, яка освітила шлях до майбутньої перемоги. Нестерпно боляче від того, що ми вже ніколи не зможемо привітати його із якоюсь життєвою датою. Важко впустити у свідомість слова «ніколи», «назавжди»... Просимо всіх пом'янути загиблого воїна в молитвах і схилити голову перед його подвигом», − ідеться в дописі.

Читайте також: «Справжній, а не «кабінетний» командир»: побратими про старовижівчанина, який загинув у боях на Київщині. 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром