Між Старовижівською та Дубівською громадами − земельний спір щодо межі сіл

08 Липня 2022, 10:28
Нарада 758
Нарада

Відбулася нарада із представниками Дубівської та Старовижівської територіальних громад з приводу врегулювання наявних територіальних межових питань між селами Буцинь і Брунетівка.

Обговорення провели 7 липня 2022 року за ініціативи начальника Головного управління Держгеокадастру у Волинській області Володимира Боярчука під керівництвом начальниці Ковельської військової адміністрації Ольги Черен. Про це написали на сторінці Ковельської райдержадміністрації у фейсбуці.   

Також до участі в нараді долучилися перша заступниця голови Ковельської райдержадміністрації Галина Коляда, заступник голови районної ради Андрій Броїло, начальник управління регіонального розвитку Ковельської райдержадміністрації Віталій Сарапін, директор ТзОВ «Інститут земельних відносин та охорони навколишнього середовища» Анатолій Шворак, представники земельних служб району.

Для вирішення земельного спору стосовно меж населених пунктів прийняли ряд рішень, які підтримали обидві сторони громад, а саме залучити незалежного сертифікованого інженера-землевпорядника для встановлення в натурі на місцевості меж земельних ділянок. 

Також, як запропонував начальник Головного управління Держгеокадастру у Волинській області Володимир Боярчук, вирішити спір щодо меж, які розділяють сусідні сільські ради, скоріш за все доведеться в суді.

Читайте також: На Старовижівщині державі повернули землі лісового фонду вартістю понад 40 мільйонів гривень. 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024