На Старовижівщині суд покарав чоловіка, який чинив злісну непокору поліцейським

03 Липня 2022, 12:26
На Старовижівщині суд покарав чоловіка, який чинив злісну непокору поліцейським 799
На Старовижівщині суд покарав чоловіка, який чинив злісну непокору поліцейським

Старовижівський районний суд розглянув справу про притягнення до адміністративної відповідальності чоловіка, який вчинив злісну непокору працівникам поліції.

Про це Район.Стара Вижівка стало відомо з постанови суду від 29 червня 2022 року.

Чоловік 13 червня 2022 року о 15:35 в селі Брідки Старовижівської громади по вул. Польова вчинив злісну непокору працівникам поліції при виконанні ними службових обов’язків. Під час розгляду повідомлення по селу Брідки про вчинення домашнього насильства в сім’ї він не виконував законні вимоги поліції та при цьому шарпав працівників за формений одяг.

Обвинувачений у судовому засіданні вину визнав частково. Пояснив, що з працівниками поліції він сварився, висловлювався на їхню адресу нецензурною лайкою, але не хапав за формений одяг. Розповів, що 13 червня 2022 року він посварився зі своєю матір’ю, вона викликала працівників поліції. Коли правоохоронці намагалися посадити його у службовий автомобіль, він не хотів туди сідати та відштовхував працівників поліції.

У суді взяли до уваги низку матеріалів справи, зокрема, протоколи про адміністративне правопорушення та затримання, консультаційний висновок спеціаліста Старовижівської багатопрофільної лікарні, відповідно до якого чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння, рапорт поліцейського та інше.

Суддя постановив визнати винним чоловіка у вчиненні правопорушення, передбаченого ст. 185, та накласти адміністративне стягнення у вигляді громадських робіт на строк сорок годин.

Також порушник сплатить на користь держави судовий збір у розмірі 496 гривень.

Читайте також: За домашнє насильство над матір’ю уродженцю Любохин призначили громадські роботи. 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024