Оштрафували військовослужбовця, який їздив п’яним у Кримному

25 Червня 2022, 09:37
Оштрафували військовослужбовця, який їздив п’яним у Кримному 964
Оштрафували військовослужбовця, який їздив п’яним у Кримному

Старовижівський районний суд розглянув справу про притягнення до адміністративної відповідальності військовослужбовця, який керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння.

Про це Район.Стара Вижівка стало відомо з постанови суду від 9 червня 2022 року. 

Чоловік 31 березня 2022 року о 22:30 в селі Кримне Дубечненської громади по вул. Центральна керував автомобілем «Opel Vectra» в стані алкогольного сп’яніння.

У судове засідання кермувальник не з’явився. Його дружина подала довідку про те, що він перебуває на військовій службі у місті Володимир. Жінка просила розстрочити виконання постанови в частині сплати штрафу на рік, оскільки вона знаходиться в декретній відпустці та має на утриманні двох малолітніх дітей.

У суді взяли до уваги протокол,  результат тестування (1,41 проміле), а також відеозапис події правопорушення з нагрудної камери поліцейського.

Суддя постановив визнати винним водія у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого частиною першою статті 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення, та накласти на нього 17 тисяч гривень штрафу.

Виплату штрафу розстрочили на рік.

Окрім цього, чоловіка позбавили права керування транспортними засобами на один рік.

Також порушник заплатить на користь держави судовий збір у розмірі 496 гривень.

Читайте також: У Кримному спіймали п’яного мотоцикліста: його оштрафували. 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024