У Кримному відбулося свято різдвяних піснеспівів

11 Січня 2018, 15:27
4140

Кримненські колядники, порадувавши традиційними святковими віншуваннями рідних, та знайомих односельчан зібралися в місцевому будинку культури. Свято різдвяних піснеспівів відбулося 9 січня, – інформує прес-служба Кримненського благочиння.

 

Юні та не зовсім, з музичними дипломами та без них учасники традиційного вечора колядок змагалися за звання кращих. Вітали учасників на сцені місцевого клубу благочинний Кримненської округи Сергій Никонюк та сільський голова Руслан Курижко. Святковий концерт заходу організували працівники будинку культури та сільські аматори.

Виступи готували вулицями, хуторами, провулками, співали також сім’ями та родинами. Неабияк порадував чоловічий квартет  Віктора Оксенюка, Петра та Олександра Киців, Віктора Никитюка

3

Також колядували жіночий, молодіжний, чоловічий та дитячі хори. Автентичні колядки підготував аматорський колектив «Крименя». А особливу атмосферу свята підкресли різдвяні піснеспіви місцевих церковних хористів.

3


 

Визначити кращих виконавців було зовсім непросто. У підсумку журі резюмувало: переміг різдвяний настрій та сільська великородинна дружба. В наступному етапі конкурсу колядок, що відбуватиметься на рівні благочиння візьмуть участь усі охочі.

2

Завершилась святкова зустріч традиційним різдвяним гімном «Добрий вечір тобі» у багатоголосому виконанні всіх глядачів та учасників заходу.

1

 

Коментар
17/04/2024 Вівторок
16.04.2024