Судили уродженку Мокрого, яка ображала свою свекруху

23 Червня 2022, 19:14
Судили уродженку Мокрого, яка ображала свою свекруху 1447
Судили уродженку Мокрого, яка ображала свою свекруху

У Старовижівському районному суді розглянули справу стосовно жінки, уродженки села Мокре, яка вчинила домашнє насильство.

Про це Район.Стара Вижівка стало відомо з постанови суду від 15 червня 2022 року.

Жінка 9 червня 2022 року близько 22:00 за місцем проживання вчинила домашнє насильство щодо своєї свекрухи. Це виразилося у словесній сварці, що могло привести до тимчасового психологічного розладу здоров’я свекрухи.  Таким чином, жінка вчинила адміністративне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 173-2 КУпАП.

Обвинувачена в судовому засіданні вину не визнала та пояснила, що вона мешкає разом з потерпілою, але господарство ведуть окремо. Її дев’ятирічний син поскаржився їй, що бабуся б’є його по голові. Мати помічала синці, але до лікарні не зверталась. На цій підставі в неї виникла сварка з свекрухою, яка на її адресу висловлювалась нецензурною лайкою.

Потерпіла у судовому засіданні пояснила, що її ображає онук, нецензурно висловлювався на її адресу. Вона зверталась до сина та невістки, щоб ті вплинули на онука. Свекруха зазначила, що 9 червня 2022 року невістка нецензурно висловлювалась на її адресу, била її мокрим рушником за те, що вона начебто ображала онука.

Урешті суддя, взявши до уваги всі матеріали справи, постановив визнати винною невістку у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого частиною першою статті 173-2 Кодексу України про адміністративні правопорушення, та накласти на неї штраф 170 гривень.

Також жінка сплатить судовий збір на користь держави у розмірі 496 гривень.  

Читайте також: Був п’яним під час служби: у Старій Вижівці оштрафували військового. 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром