У Старій Вижівці судили пенсіонерку, яка вчинила домашнє насильство

22 Червня 2022, 14:30
У Старій Вижівці судили пенсіонерку, яка вчинила домашнє насильство 946
У Старій Вижівці судили пенсіонерку, яка вчинила домашнє насильство

У Старовижівському районному суді розглянули справу стосовно жінки, яка вчинила домашнє насильство.

Про це Район.Стара Вижівка стало відомо з постанови суду від 8 червня 2022 року.

Жінка 4 червня 2022 року близько 20:02 за місцем свого проживання, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, вчинила домашнє насильство щодо своєї дочки та сестри. Кривдниця висловлювалася на їхню адресу нецензурними словами та погрожувала фізичною розправою.

Цим жінка завдала шкоду психічному здоров’ю потерпілих та вчинила адміністративне правопорушення, передбачене частиною першою статті 173-2 КУпАП.

У судовому засіданні жінка свою вину визнала повністю. Щиро розкаялася у вчиненому. Пояснила, що посперечалася із своєю дочкою та сестрою, бо прийшла додому в п`яному стані. Вказала, що дочку виховує сама. Пояснила, що є пенсіонеркою, тому перебуває в скрутному матеріальному становищі. Просила справу закрити за малозначністю скоєного правопорушення.

Суддя постановив визнати винною жінку у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого частиною першою статті 173-2 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Пенсіонерку звільнили від адміністративної відповідальності при малозначності правопорушення і вирішили обмежитись усним зауваженням.

Провадження у справі закрили.   

Читайте також: Оштрафували чоловіка, який хуліганив у Паридубах. 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024