У Старій Вижівці судили пенсіонера, який ображав дружину

21 Червня 2022, 15:07
Домашнє насильство 641
Домашнє насильство

У Старовижівському районному суді розглянули справу стосовно чоловіка, який вчинив домашнє насильство над дружиною.

Про це Район.Стара Вижівка стало відомо з постанови суду від 8 червня 2022 року.

Чоловік 2 червня 2022 року близько 21:30, перебуваючи в стані алкогольного сп`яніння, вчинив домашнє насильство щодо своєї дружини. Він висловлювався на її адресу нецензурними словами та погрожував фізичною розправою.

Цим чоловік завдав шкоду психічному здоров`ю потерпілій та вчинив адміністративне правопорушення, передбачене частиною першою статті 173-2 КУпАП.

У судовому засіданні чоловік свою вину визнав повністю. Щиро розкаявся у вчиненому. Пояснив, що вже примирився із дружиною. Претензій до нього вона не має. Розповів, що посперечалися на побутовому рівні. Алкогольними напоями не зловживає, оскільки має серцеве захворювання. Просив справу закрити за малозначністю скоєного правопорушення.

Суддя постановив визнати винним чоловіка у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого частиною першою статті 173-2 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Пенсіонера звільнили від адміністративної відповідальності при малозначності правопорушення і вирішили обмежитись усним зауваженням.

Провадження у справі закрили.   

Читайте також: Оштрафували чоловіка, який хуліганив у Паридубах. 

       

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024