На Волині сплатили понад 5 мільярдів гривень податків

13 Червня 2022, 08:32
Податки 503
Податки

Бюджетний підсумок п’яти місяців 2022 року на Волині – понад 5 мільярдів гривень податкових платежів, які сплачено до бюджетів усіх рівнів.

Про це Бізнес.Район повідомили у Секторі інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області.

Сума перерахованих податків до бюджету волинськими платниками на 763 мільйони гривень перевищує показники аналогічного періоду торік.

До загального фонду державного бюджету з початку року зібрано майже 2,3 мільярда гривень, а місцеві громади отримали понад 2,8 мільярда гривень податкових платежів.

Ріст показників сплати податків на 17,6 відсотка переконує у тому, що навіть в умовах воєнного стану волинський бізнес адаптується до складних умов та здійснює господарську діяльність переважно з дотриманням вимог закону. Збереження підприємницьких проєктів, бізнес-ініціатив і робочих місць дозволить громадам та країні стабільно залучати податкові надходження. А це означає, що держава своєчасно отримуватиме належний ресурс для фінансування оборонних заходів та підтримки об’єктів критичної інфраструктури, - наголошують у Головному правлінні ДПС у Волинській області.

 

 

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024