«Христос рождається, славте!» – вітання благочинного Кримненської округи

06 Січня 2018, 16:05
6073 Джерело: : http://xn--80aaxgce1a0e.com/u-seli-krimno-vidbuvsya-seminar-korespondentiv-prihodskih-pres-sluzhb/

Дорогі брати і сестри! Сердечно вітаю Вас з Різдвом Христовим і Новим 2018 роком! Христос рождається, славте! Христос з небес, зустрічайте!

Народження Господа Нашого Ісуса Христа – це подія, на яку чекало людство, починаючи від праотця нашого Адама. Сам Бог прийшов на землю, щоб нам відкрити дорогу до неба. Прихід у світ Спасителя – це безмежна любов Бога до свого творіння, любов, яка жертвує собою  заради нас. «Бо так Бог полюбив світ, що дав Сина Свого Єдинородного, щоб кожен, хто вірує в нього, не загинув, але мав життя вічне» (Ін.3.16)

Святкуючи Різдво Христове, дорогі брати і сестри ми повинні уважно усвідомити любов Божу до нас, та з вдячністю відгукнутися взаємною любов’ю до свого творця, та до свого ближнього. Любов повинна бути головною ознакою послідовників Христа. «Потому знатимуть усі, що ви Мої ученики, якщо будете мати любов між собою»(Ін13,35). 

Щиро бажаю, щоб прийдешній рік став часом братерської любові, миру правди, достатку плодів земних і духовного розквіту. Міцного Вам здоров’я, духовної радості, добра і спасіння.

Протоієрей Сергій Никонюк

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром