З турботою про дітей: у дитсадку Старої Вижівки модернізували систему опалення

31 Травня 2022, 10:50
З турботою про дітей: у дитсадку Старої Вижівки модернізували систему опалення 533
З турботою про дітей: у дитсадку Старої Вижівки модернізували систему опалення

У закладі дошкільної освіти «Сонечко» селища Стара Вижівка модернізували систему опалення.

Про це написали на сторінці Старовижівської селищної ради у фейсбуці.

У старовижівському дитсадку система опалення уже давно потребувала ремонту. У частині груп для нормалізації теплового режиму використовувались додаткові нагрівальні прилади. Це створювало неабиякі незручності і перевитрату електроенергії. Тому модернізація системи опалення була вкрай необхідною.

«Завдяки старанням селищного голови та злагодженій роботі працівників групи централізованого господарського обслуговування закладів освіти вдалося встановити 15 нових радіаторів та під’єднати додаткові чавунні радіатори у 14 точках. Вдячні за підтримку підприємцям Оксані Тарасюк і Петру Шлапаю», − зазначили в дописі.

Проведена робота щодо реконструкції тепломережі дозволить зекономити 15% палива упродовж опалювального сезону. А для зберігання палива працівники дошкільного закладу спільно із працівниками позашкілля обладнали новий навіс.

Читайте також: Як працівники старовижівського дитсадка допомагають наблизити перемогу. 

Слід зауважити, що Старовижівський ясла-садок – це найбільший заклад дошкільної освіти Старовижівської громади, в якому в 11 групах виховується 227 дітей.

«Сподіваємося, що по закінченні воєнного стану усі вихованці повернуться у затишне і комфортне приміщення дитячого садка», − зазначили в повідомленні.

 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024