У Старій Вижівці шукали роботу для засуджених

29 Грудня 2017, 09:20
5014 Джерело: http://zmi.ck.ua/cherkassy/robota-u-kolgosp-ta-realzatsya-vzuttya-yak-vdom-cherkaschani-zarobili-svo-persh-grosh.html

У Старовижівському центрі зайнятості 26 грудня провели захід для семи засуджених до покарань, не пов’язаних із позбавленням волі.

Під час зустрічі майор внутрішньої служби  районного сектору з питань  пробації Віталій Дяк наголосив: потрібно переконати засуджених жити за загальноприйнятими законами та працювати. Легальна зайнятість – найефективніший засіб попередження правопорушень. Повернення правопорушників до соціального життя великою мірою залежить від їх власного бажання.

Під час проведення заходу заступник директора, начальник відділу надання соціальних послуг районного центру зайнятості Тетяна Гаврилюк розповіла про соціальний захист у сфері зайнятості,  ознайомила з актуальними вакансіями та електронними сервісами служби зайнятості. Головний спеціаліст Старовижівського бюро правової допомоги Тетяна Штик  розповіла про права та обов’язки засуджених та надання юридичних послуг.

Наприкінці зустрічі засуджені мали змогу поставити запитання та домовитися про проведення наступного заходу.


 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром