Як уникнути пожеж взимку: поради старовижівських рятувальників

27 Грудня 2017, 08:43
1503

Працівники  ДСНС  побажали мешканцям Старовижівського району безпечних новорічних свят.

Рятувальники 26 грудня провели профілактичні рейди у житловому секторі Старої Вижівки та Поліського щодо дотримання правил пожежної безпеки у побуті та під час новорічних свят. Про це інформує управління ДСНС у Волинській області.

Рятувальники нагадали правила пожежної безпеки при використанні електричних обігрівачів та пічного опалення. Не варто вмикати одразу декілька потужних приладів до однієї електромережі, оскільки через  перевантаження виникне коротке замикання електрики, що може призвести до пожежі.Також наголосили, що не можна залишати вдома малолітніх дітей та ні в якому разі не доручати їм слідкувати за електроприладами та печами опалення.

Звернули увагу на оселі літніх одиноких людей та їх печі: потрібно слідкувати за їх справністю та  не допускати перегріву печі, вчасно турбуватися про очищення димарів від сажі та не допускати тріщин через які дим може заполонити всю хату. У сім’ях, де є підлітки, рятувальники розповідали як запобігти травмуванням піротехнічною продукцією, а також просили  не дозволяти дітям користуватися несертифікованими феєрверками під час проведення новорічних свят. Працівники служби порятунку поширили листівки з детальними інструкціями щодо дотримання вимог пожежної безпеки у побуті в умовах зимового пожежонебезпечного періоду.



 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024