Річний бюджет Старовижівського району може скласти більше 230 мільйонів гривень

22 Грудня 2017, 15:20
1189

На колегії РДА розглянули проекти економічного та соціального розвитку району на наступний рік.

Голова РДА Анатолій Бринчук 21 грудня провів розширене засідання колегії райдержадміністрації. Про це інформує сектор із питань внутрішньої та інформаційної політики апарату РДА.

Начальник управління інвестицій та регіонального розвитку Олександр Яцунік розповів про проект програми економічного і соціального розвитку району на 2018 рік. Він повідомив: після аналізу статистичних даних та основних економічних показників усіх галузей,  тенденція в господарському комплексі району зростає.

З основними показниками проекту районного бюджету на наступний рік ознайомила начальник управління фінансів Раїса ПавловаЗагальний обсяг фінансових ресурсів районного бюджету у 2018 році, поданому на розгляд районної ради, складає понад 230 мільйонів гривень, з яких доходи загального фонду – більше 228 мільйонів , спеціального – близько 2 мільйонів. Обсяг власних доходів загального фонду становить 8,4 % від усього обсягу районного бюджету.

Одним із основних джерел наповнення районного бюджету є надходження податку на доходи фізичних осіб. У зв’язку зі створенням ОТГ надходження податку на доходи фізичних осіб до районного бюджету зменшаться на 15 %.

Особливості соціально-економічного розвитку та бюджетного процесу в наступному році полягають в тому, що доведеться працювати в умовах децентралізації. Частина доходів і видатків бюджету перейдуть в об’єднані громади. Будуть виникати проблеми, пов’язані з фінансуванням пріоритетних галузей, але ми будемо намагатися вирішити всі проблеми шляхом компромісів та співпраці, − зазначив голова Анатолій Бринчук.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром