Кримне: школяр створив найкращу новорічну іграшку

22 Грудня 2017, 13:25
Дмитро Бондар зі своїм настінним годинником 7305
Дмитро Бондар зі своїм настінним годинником

Участь в обласному конкурсі «Новорічна іграшка своїми руками» взяли школярі з усіх районів Волині.

Нагородження відбулося в Лісовому молодіжному центрі у четвер, 21 грудня. Про це повідомляє прес-служба Волинського ОУЛМГ. На конкурс подано близько сотні новорічних прикрас-переможців районних етапів з усієї області. Його за ініціативи начальника Волинського ОУЛМГ Олександра Кватирка організувала та провела обласна організація Товариства лісівників України спільно з прес-службою ВОУЛМГ.

Перше місце виборов  четвертокласник Дмитро Бондар із Кримного. «Я виготовив настінний годинник з природних матеріалів, – розповідає переможець. – Для цього мені знадобилися кора дерев, шишки ялинки, інші підручні матеріали. Тут навіть стрілки є!»  На нагородження хлопчик приїхав разом із головним лісничим Старовижівського лісового господарства Віталієм Ксенюком.

Почесні грамоти Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства та грошові премії, вручав голова обласної організації Товариства лісівників України Борис Бабеляс. Друге місце журі присудили Анастасії Островській з Маневицького району, третє – Анна Кухарук з Володимир-Волинського. Дмитро лишився задоволеним нагородою: він отримав 700 гривень премії за перше почесне місце. 

Також переможці конкурсу взяли участь у церемонії прикрашання новорічної ялинки у Лісівничому молодіжному центрі, що неподалік Луцька. Тепер їхніми новорічними іграшками будуть милуватися всі діти та дорослі, які приїжджатимуть у Воротнів.

2
Іграшка-переможець
Іграшка-переможець


Переможці конкурсу
Переможці конкурсу

 

 

Коментарі
22 Грудня 2017, 18:08
Більше би таких конкурсів) Атлічний спосіб навчитися креативити. В школі такого не навчать))
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024